Welkom op Habbzo!

Lees gauw verder!

Welkom op Habbzo Hotel

We vinden het leuk dat je ons hebt gevonden en willen je hiervoor bedanken!❤️

Omdat we terug zijn van weggeweest vergt het nog tijd om Habbzo terug te krijgen naar waar we vroeger waren. Zowel in playerbase, als algemene stabiliteit van het hotel. Dit betekend dus ook dat het de beta versie betreft en hierin fouten kunnen voorkomen. We willen je daarom ook vragen deze te melden via de Discord server, zodat het management deze kan oppakken en spoedig kan oplossen.

 

Komende updates:

 

Moderator en Event medewerker:

In de komende tijd zal op de vacaturepagina een functieprofiel van de functie moderator en event medewerker staan. Denk jij dat je het in je hebt om een van deze functies met beide handen aan te pakken? Aarzel dan niet en vul het formulier in! Geef daarbij aan wie je bent, wat jouw sterke karakter eigenschappen zijn, jouw ervaring en hoe we je kunnen bereiken op Discord. Wellicht neemt het management contact met je op om verder te praten!

 

Radio beheer

Momenteel zijn we ook vollop bezig met het opzetten van een online radiostation. Deze zal binnenkort al te beluisteren zijn in het hotel. Maar hierop volgend betekend dit vanzelfsprekend dat we ook opzoek gaan naar echte radio talenten! Later meer!

 

Tot slot willen we je erop wijzen dat er nóg meer gezelligheid te vinden valt in onze Discord server. Zien we je daar? 

Met vriendelijke groet,

Het Habbzo Mangement.

 

Toevoegen

Reacties

Hieronder zie je alle geplaatste berichten over dit artikel.